Güzelmansur; “Zafer Kazananların Değil, Mücadele Edenlerindir”

0
150

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, referandum sürecinde sürdürdükleri çalışmalarında kendilerine destek veren partililere ve oy kullanan tüm seçmenlere teşekkür etti.

Yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen halk oylamasının meşru olmadığını da savunan Güzelmansur; “Anayasa değişikliği referandum süreci çalışmaları boyunca varlıklarıyla, emekleriyle ve destekleriyle gücümüze güç katan değerli arkadaşlarım, 7’den 70’e kadın, erkek, genç, yaşlı demeden ülkemizin geleceği için iyi bir şeyler yapma arzusunda olan kıymetli vatandaşlarım, 16 Nisan’da yapılan oylama meşrulaştırılmaya çalışılsa da insanların bazı şeylerin farkına vardığının bilincinde olduğunu düşünüyorum.

Geleceğine sahip çıkmak isteyen değerli Hatay halkımız demokrasiye sahip çıkarak kararlı bir sesle ‘HAYIR’ dedi. Çalışmalarımız süresince gece gündüz demeden bizlerle emek veren ve haklı mücadelemizde bizlere destek olan tüm halkımıza, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, il yönetim kurulu üyelerime, ilçe başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, koordinasyon ekibimize, saha ekiplerimize, avukatlarımıza, değerli basın mensuplarımıza ve partili tüm üyelerime teşekkürlerimi sunuyorum. Zafer kazananların değil, mücadele edenlerindir” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here