Milletvekili Ertem’in Danışmanı Alioğlu Evliliğe İlk Adımı Attı

0
631

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem’in danışmanlığını yapan Mehmet Alioğlu, Asker Ailesinin güzel kızları Canan Asker ile evlilik yolundaki ilk adımı sade bir nişan töreni ile attı.

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem’in danışmanlığını yapan Mehmet Alioğlu, Antakya’nın Armutlu Mahallesi’nde oturan Asker Ailesinin güzel kızları Canan Asker ile hayatını birleştirmek için ilk adımı geçtiğimiz günlerde aileler arası yapılan sade bir nişan töreniyle attı.

Asker Ailesi’nin evinde gerçekleştirilen nişan törenine CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, Asker Ailesi ve yakınları, Ailoğlu Ailesi ve yakınları ile sevenleri katılım gösterdi. Oldukça mutlu ve heyecanlı olan genç çiftlerin nişan yüzüklerini CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem taktı. Nişan yüzüklerini takan Milletvekili Ertem; “Evlilik yolunda adım atan genç çiftimizi tebrik ediyor, her iki aileyi de bu mutlu günde sevenleriyle birlikte kutluyorum. Allah tamamına erdirsin. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek genç çiftlerin nişan yüzük kurdelesini kesti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here