Kaymakam Kılınçkaya İftarını İskenderunlularla Açtı

0
124

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, önceki gün, İskenderunlularla iftar yemeğinde bir araya geldi.

İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde hayırsever işadamlarının katkıları ile İskele üzerinde düzenlenen iftar sofrasındaki vatandaşlarımız ile yakından ilgilenen Kaymakam Kılınçkaya, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın yoğunlaştığı bu ortamda iftar yapmanın sevinç ve gurunu yaşadı.

Ruhani bir gelişim mevsimi olan mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde, bu güzel iftar saatinde kadirşinas İskenderun halkı ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Kılınçkaya; “Ramazan ayının bolluğunun, bereketinin, kaynaşmasının yaşandığı, milletimizin birliğinin beraberliğinin ortaya çıktığı, yediden yetmişe, zengini ihtiyaç sahibiyle buluşturan bu tür sofralar; hem devletimizin şefkatini, hem işadamlarımızın cömertliğini, hem de aramızdaki dayanışma ve kaynaşmayı gösterme anlamında büyük önem arz ediyor.

Bugün de burada Belediye Başkanımız, hayırsever iş adamlarımız ve kıymetli halkımız ile birlikte adeta bir İskenderun mozaiği çiziyoruz. Temennimiz odur ki bu tür birliktelikleri, kucaklaşmaları, kaynaşmaları hep yaşayalım. Herkesin birbirinin dilinden anlayacağı, barış ve kardeşliğin hakim olduğu ortamlar yaratalım” diye konuştu.

Akşam ezanın okunmasıyla birlikte hep bir arada iftar yapılarak, birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma adına güzel bir tablo oluştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here