Milletvekili Ertem Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
89

“Partimizi Daha da Büyütmek İçin Partililerimizle Hep Beraber Çalışıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, İskenderun, Arsuz ve Belen’de mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Dr. Birol Ertem geçtiğimiz hafta sonu, İskenderun’da Çınarlı, Azganlık, Sarıseki Kaledibi, Denizciler’de, Belen’de İssume ve Arsuz’da Avcılarsuyu ve Tülek mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Muhtarların ve mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinleyen Vekil Ertem, mahallelerde taziye ziyaretlerinde de bulundu.

İskenderun’da gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin yanı sıra bazı yerel gazeteleri, Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliğini, İskenderun Palmiye Hastanesi Baş Hekimliğini de ziyaret eden Milletvekili Ertem, Mustafa Kemal mahallesi ve Belen ilçesinde İssume mahallesiyle ilk günkü ziyaretlerini sonlandırdı.

Milletvekili Ertem ikinci gün ise Arsuz İlçesinde Avcılarsuyu ve Tülek mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Burada, toplantıya katılan muhtarlardan ve vatandaşlardan tek tek mahalle ve köylerindeki eksiklikleri ve sıkıntıları dinleyen Ertem, şikayetleri not aldı. Milletvekili Birol Ertem, vatandaşların istek ve şikayetlerinin takipçisi olacaklarını belirterek, çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Milletvekili Ertem; Partimizi daha da büyütmek için partililerimizle hep beraber çalışıyoruz. Mahallelerimizi ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, Hatay’ımız ve Ülkemiz üzerine sohbet ettik. Bozulan ekonomi, iç ve dış politikayı konuştuk. Vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” şeklinde kısa bir değerlendirmede bulundu.  (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here