MHP’nin Dörtyol Adayı Yaşar Toksoy Oldu

0
159

mhp-dörtyol1Toksoy; “Dörtyol Benim Rüyam”

Geride kalan aday adaylık sürecinden sonra adaylığı kesinleşen MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol’u marka şehir yapacaklarını söyledi.

Adaylığı netleşmesinin ardından bir açıklama yapan Toksoy, vatan sevgisinin, millete hizmetin en büyük gücü olduğunu vurgulayarak, bu sevginin en iyi gösterilebileceği zeminlerden birisinin de yerel yönetimler olduğunu ifade etti.

İnsanların hizmet beklentilerini dikkate alan bir anlayışla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Toksoy; “Bugüne kadar sorumluluk aldığımız tüm görevlerde ortaya koyduğumuz yönetim tecrübelerimizi bir değerler manzumesi olarak milletimizin, Dörtyol’umuzun çok kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunmak ülkücü harekete milliyetçi harekete özgü bir yerel yönetim modelini uygulamaya koymak mecburiyetindeyiz. Üretken belediyecilik bu görüşün ve bu bilincin bir ürünüdür. Bizim düşüncemizde belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve sorunlara odaklanmaktır. Bizim düşüncemizde belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir.

Misyon, vizyon ve hedefleri üretken belediyecilik düşüncesi içerisinde demokratik insan haklarına din ve vicdan özgürlüğüne saygılı sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hukuk devleti doğrultusunda üniter yapıyı esas alan sosyal adaleti sosyal belediyeciliği ortaya koyan toplumsal huzuru hizmette eşitlik ile vatandaşı bilgilendirmeyi amaç edinen belediyecilik ve yerel hizmetleri insanımıza, hemşerilerimize ve ilçemiz Dörtyol’a en etkili bir şekilde gerçekleştiren bir düşünce içerisinde yerel yönetimler açısından siyasi anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.

Bütün bu sebeplerden dolayı yüreğimizdeki imanla hemşerilerimize ve güzel ilçemiz Dörtyol’a hizmet etme düşüncesi içerisinde er meydanına çıktık. İlçemiz Dörtyol benim rüyam! Bu rüyayı gerçekleştirmek için; Dörtyol’a hizmet etmek ve 1000 yıllık kardeşlik hukukuna sahip çıkmak düşüncesi içerisinde güvenli bir geleceğe birlikte yürüyelim” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here