MHP’li Gül Meyve-Sebze Halini Ziyaret Etti

0
81

mhp ziyaret4Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, İskenderun toptan ve perakende Meyve-sebze halini gezdi. Hal esnafını tek tek ziyaret eden İbrahim Gül esnaflarla sohbet etti. Sebze hali esnaflarının desteklerini isteyen Gül, esnaflara “hayırlı işler” dilek ve temennilerinde bulundu.

Sabahın erken saatlerinde yapılan ziyarette konuşan Gül; “Biz halkımıza hizmete talibiz, her zaman hizmet için sizlerin yanında olacağız. Bugün aday olarak bu saatte sizi ziyaret ettim inşallah sizin destekleriniz ile belediye başkanlığını kazandığımız zaman yine bu saatlerde sizlerle simit-çay kahvaltısı yapacak ve sizi yine ziyaret edeceğim. Belediye başkanlığını kazandığımız zaman size hatır sormaya ve belediyeden beklediğiniz hizmetleri sormaya yine geleceğim” dedi.

İbrahim Gül hal esnafının ikram ettiği çay ve simit ile sabah kahvaltısını yaparak meyve-sebze halindeki inceleme ve destek talepleri ile halden ayrıldı. Hal ziyaretinde Gül’e MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan da eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here