MHP’li Gül; “30 Mart Günü İpi Göğüsleyen Biz Olacağız!”

0
123

ibrahim gül6Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 30 Mart günü ipi kendilerinin göğüsleyeceklerinden emin olduklarının altını çizerek, vatandaşların MHP çatısı altında toplandığını fakat, diğer partilerde ise sürekli kan kaybı yaşandığını söyledi. Gezi olaylarında yaralanarak hastanede tedavi gören Berkin Elvan’ın ölümünün üzüntüsünü yaşadıklarını da kaydeden Gül, ölümü ile ilgili çıkan olaylar nedeniyle vatandaşları sağduyulu olmaya davet ederek; “İktidarın bu kirli tezgâhına alet olmayın” dedi.

Bu ay sonunda yapılacak olan seçim için çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren MHP Belediye Başkan Adayı Gül, oldukça iddialı konuştu. MHP’nin güçlendiğini diğerlerininse kan kaybettiğini belirten Gül; “Seçimde son düzlüğe gelindi. Biz seçim çalışmalarımıza iki aydan önce başlamıştık. İskenderun’a gezmedik, dolaşmadık hiçbir yer bırakmadık. Köy ve mahallelere en az 5 tur atmışızdır. 30 Mart günü ipi göğüsleyen biz olacağız.

Seçim çalışmalarında vatandaşların müthiş desteklerini gördük. Vatandaşlar arayış içerisindeydiler, çıkışı MHP’de gördüler. Bizlerin onlara sunduğu, ayağı yere basan projeler milletimiz tarafından da kabul gördü. Milletimiz partimiz ve adayının etrafında toplanıyor. Yapmış olduğumuz kamuoyu araştırmasında da bizim kazanmaya en yakın olduğumuzu ortaya koymaktadır. Diğer partiler kan kaybederken, vatandaşlar partimiz etrafından toplanıyorlar. Yüzde 50’nin üzerinde oy alacağımıza inanıyorum. Seçime 18 gün var. Çalışmalara başlarken, bir nehir gibiydik. Şimdi ise çağlayan olduk. Bu çağlayanı tersine döndürmeye kimsenin gücü yetmez” diye konuştu.

Bu Olayların Arkasında İktidar Var!

Gezi olaylarında gaz bombası fişeği ile başından yaralanan ve 9 ay tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Berkin Elvan’a Allah’tan rahmet kederli ailesine de başsağlığı dileyen İbrahim Gül; “Berkin’in ölümü herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Ölümünden sonra çıkan olaylarda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Bu olaylar iktidar partisi ile çalışma içerisine giren terör örgütünün yandaşları ve sol marjinal grupların işidir. Lütfen bu kirli tezgâha alet olmayın. Düşünün 9 aydır hastanede tedavi görüyordu. O günden bugüne kadar neden kimse onu düşünmüyordu. Bir düşünün?

Gerginlikle insanları sokağa dökmeniz sadece iktidar partiye yarar, onlarda zaten bunu istiyorlar. Seçim sürecinde dibe düşmüş olan iktidar parti, bu tür olaylarla kendine prim yapmaya çalışıyor. Tıpkı geçmişte olduğu gibi… Lütfen, AKP’nin provokasyonlarına taşeronluk yapan marjinallerin oyununa gelmeyin! Özellikle seçim sürecini kavgasız sürdürelim! AKP’yi geldikleri gibi seçimle gönderelim” derken, bu olayların arkasında iktidarın olduğunun altını her fırsatta çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here