MHP’li Adaylar İTSO Yönetimini Ziyaret Etti

0
59

itso-mhp ziyaretMHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan ve İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular. Aslan ve Gül, şehrin ekonomik ve siyasi gelişmeler ile ilgili İTSO Yönetimi ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Bizim İTSO olarak tek arzumuz Hatay’a tabi ki yaşadığımız ilçemiz İskenderun’a yüksek hizmetler yapacağına inandığımız bir belediye başkanının seçilmiş olmasıdır. Vizyonu ile Hatay’ı ve İskenderun’u Türkiye’nin hatta dünyanın önemli kentlerinden biri yapabilecek bir başkana bu dönemde çok fazlasıyla ihtiyaç duymaktayız. İTSO olarak bizlerde bu şehrin her anlamda gelişmesine değer katacak çalışmaların içinde olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Mete Aslan, “Duyarlı Vatandaş Olarak Aday Oldum”

Ziyarette söz alan MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan ise, duyarlı bir vatandaş olarak aday olduğunu belirterek; “Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Hatay Büyükşehir yasası ile birlikte daha ciddi bir duruma geldi. 30 Mart seçimleri çok önemli. Bende bu şehirde üç dönem belediye başkanlığı görevinde bulundum ve Hatay’a hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Önemli olan bu ülkede Milli Gelir dağılımının zenginliğinin tabana yayılmasıdır” dedi.

Gül, “Ekonomiye Değer Katmamız Lazım”

MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül konuşmasında İskenderun ekonomisine ve yatırımlarına değinerek; “İskenderun Limanı özelleşti yatırım geldi diyorlar oysa Sanayide çalışan esnaflarla görüştüğümüzde limandan bir cıvata dahi alınmadığını görüyoruz. Limanı alan yatırımcılar İskenderun ekonomisine değer katmalı. Bizler MHP adayları olarak İskenderun ekonomisinin gelişmesi, işsizliğin azalması, istihdamın artması için çalışmalar yapacağız ve bu çalışmaları yaparken her zaman İTSO ile birlikte hareket etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here