Meydanspor ile Yıldızspor Maçında Gol Sesi Çıkmadı!

0
68

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Play-Off müsabakaları Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun temsilcilerinden Meydanspor ile Yıldızspor 0-0 berabere kaldılar. Meydanspor aldığı bir puanla liderliğini sürdürdü.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Erhan Kaya, Mete Şeb ve Faik Karaolan’ın yönettiği İskenderun derbisine futbolseverlerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Müsabakanın 16. dakikasında İskenderun Yıldızspor’un kazandığı penaltıyı golcü oyuncu Ömer Şimşek direğe nişanlarken, Sarı-Siyahlı ekip büyük bir fırsatı elinden kaçırdı. Bir hayli hararetli geçen müsabakada kartlar da adeta havada uçuştu.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Meydanspor 13 puan ile liderliğini sürdürürken, İskenderun Yıldızspor topladığı 10 puan ile zirve takibini sürdürdü.

Saha Komiserleri Dernek Başkanı Haluk Görün’ün iyi organizasyonu müsabakanın centilmenlik içerisinde geçmesine neden olurken, güvenlik güçleri de geniş önlemler aldı. Haluk Görün’e her iki takımdan da teşekkür geldi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here