Arsuz Karaağaçspor’un Gençleri Tutulmuyor!

0
187

Arsuz Karaağaçspor, Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler Ligi Hatay play-off karşılaşması ile (U-17) Gençler Ligi (E) Gurubunda oynadığı maçlarda rakiplerini mağlup ederek, camiasını oldukça mutlu etti.

Nişrinspor: 2-Arsuz Karaağaçspor: 4

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler Ligi Hatay Play-Off karşılaşmalarına Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Antakya Nazım Koka sahasında yapılan karşılaşmada temsilcimiz Arsuz Karaağaçspor, Nişrinspor’u 4-2 mağlup ederek 4 puanla ikinci sıraya yükseldi.

Günün diğer karşılaşması ise Samandağ ilçesinde yapıldı. Samandağspor, İskenderun Kayraspor’u 3-1 mağlup ederek puanını 10’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Arsuz İlk Adımspor: 0-Arsuz Karaağaçspor: 2

2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme (U-17) Gençler Ligine de yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Arsuz Karaağaçspor, Arsuz İlk Adımspor’u 2-0 mağlup etti.

Karaağaçspor tesislerinde oynanan karşılaşmada birçok eksiği bulunan ve sakatlıklarla boğuşan Arsuz Karaağaçspor takımı, karşılaşmanın son 30 dakikasını 10 kişi kalmasına rağmen Mithat Kurt ve Ali Kanat’ın golleri ile kazanırken, zirve yolunda önemli bir galibiyet aldı. Bu galibiyetle Arsuz Karaağaçspor puan farkını 5 çıkarmış oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here