Meydan Mahallesi Play-Off’a Göz Dikti

0
180

Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği’nin Taraftarları Şov Yapmaya Devam Ediyor…

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubundaki karşılaşmalar zevkli ve çekişmeli geçiyor. Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği’nin taraftarları da yaptıkları şovlarla müsabakalara renk katmaya devam ediyor.

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği, Arsuz Belediyesini 7-3 mağlup etti. Hatay bölgesinin genç hakemlerinden Erkan Töremiş, Enes Çolak ile Emircan Siler’in yönettiği karşılaşmada Meydan Mahallesi temsilcisinin gollerini Selami Arpaçayır (3), Hasan Kaçar (2), Suphi Öztürk ile Kemal Tuncer attı. Arsuz Belediyesinin golleri de Savaş Uçar (2) ile Fuat Uruç’tan geldi. Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği, aldığı bu galibiyetin ardından puanını 7’ye çıkartarak play-off’a göz dikti.

Esen Gençlikspor TCDD Karşısında Öldü-Öldü Dirildi: 3-2

Körfez Grubunun bir diğer maçında İskenderun Esen Gençlikspor’un, (B) Grubunda 3’cü haftada aldığı galibiyet ile yüzü güldü. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Esen Gençlik, ölüp-ölüp dirildiği karşılaşmada TCDD İskenderun’u 3-2 mağlup etti.

Hatay bölgesinden Enes Çolak, Erkan Türemiş ile Emircan Siler’in yönettiği karşılaşmada Esen Gençlik adına goller Ahmet Cançelik, Cuma Keseroğlu ile Ali Korkmaz’dan gelirken, Ali Korkmaz attığı golün ardından formasını çıkarttığı gerekçesiyle ikinci sarı kartın ardından orta hakem Enes Çolak tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. İskenderun Esen Gençlikspor puanını 3’e çıkartırken, TCDD İskenderun takımının henüz puanı bulunmuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here