Metruk Binaların Tespiti/Onarımı ve Yıkım Çalışması Komisyonu’ Oluşturuldu

0
66

İçişleri Bakanlığı ile Hatay Valiliğinin talimatları gereğince, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve Fen/İmar İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısından müteşekkil olmak üzere ‘Metruk Binaların Tespiti/Onarımı ve Yıkım Çalışması Komisyonu’ oluşturuldu.

Oluşturulan komisyon tarafından, Kaymakamlık Toplantı Salonunda istişare toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakam İskender Yönden başkanlığında yapılan toplantıya; İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Milli Emlak Müdürü Adil Zülkadir, İskenderun Belediyesi Fen / İmar İşleri Görevlileri ve diğer ilgili/yetkililer katıldı.

Toplantıda, başta uyuşturucu ile mücadele etmek olmak üzere, kamu düzeni ve esenliğini korumak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, çevre kirliliğine yol açan ve kent estetiğine uygun olmayan görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla metruk binalara ve enkazlara yönelik detaylı bir değerlendirme yapıldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here