İskenderun Belediyesinden YKS İçin Gürültü Önlemi

0
63

İskenderun Belediyesi hafta sonu yapılacak YKS sınavları ile ilgili sınav esnasında adayların dikkatini dağıtacak her türlü gürültüye karşı tedbirler alıyor.

Başkan Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimize sakin bir sınav ortamı oluşturulması bakımından tüm vatandaşlarımızın hassasiyet göstermelerini önemle rica ediyoruz. Öğrencilerimizin sınava iyi motive olması için sessizlik şart. Bu nedenle zabıta müdürlüğümüz gerekli tedbirleri aldı. Vatandaşlarımızın da anlayışla karşılayacağını umut ediyoruz.

Bu çerçevede 15-16 Haziran 2019 tarihleri arasından yapılacak YKS sınavına girecek olan geleceğimizin teminatı gençlerimizin stressiz, gürültüsüz ve rahat bir ortamda dikkatleri dağılmadan sınava girmeleri için Mustafa Kemal Mahallesinde cumartesi günleri kurulan 2.el araç alım satım pazarının açılmayacağını siz değerli halkımıza duyuruyoruz. Bu konuda duyarlı davranan semt pazarı ve 2.el araç pazarı esnafına ve pazarları kullanan halkımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here