Mete Aslan; “Tüm İlçelere Eşit Hizmet Gelecek”

0
55

mete aslan7Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Hassa İlçesinde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Mete Aslan esnafları da ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Hassa şehir merkezinde vatandaşların karşıladığı Mete Aslan, Hassa ilçesinin mevcut sorunlarını bildiğini vurgulayarak; “Belediyecilik benim mesleğim. İskenderun’u bugün geldiği noktalara getirirken iktidarın gücü ile bir şeyler yapmadık. Kendi plan ve projelerimizi uzman kadromuz ile hayata geçirmeye çalıştık. Bunu da başardık. Hassa’nın da sorunlarını çok iyi biliyorum. Birçok eksikliğinizin olduğunu görüyorum. MHP Hassa Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bey ile Hassa’nın kalkınması için, yeni bir Hassa için projelerimiz hazır. Hatay’ın en ücra noktasına kadar hizmet götürebilmek için bugün buradayım” dedi.

Tek bir projesi olduğunu onunda halka hizmet olduğunu söyleyen Aslan; “Hatay’da tüm ilçelere eşit düzeyde hizmet gelecek” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here