Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden İTSO’ya Ziyaret

0
123

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın Mesleki Teknik eğitimin güçlendirilmesi üretime yönelik proje desteği kapsamında, Hatay’daki Meslek Liseleri arasındaki projesi kabul edilen İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım ve Okul İdarecilerini, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu karşıladı.

Ziyarette, proje  ile ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun  Mesleki  Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım; “İskenderun Körfezinde Metal sektöründe istihdama katkı sağlayarak proje ortaklarımız olan Tümay makine, Kahraman Sarsılmaz makine, Yıldırım orman ürünleri ile proje ortaklarımızdan olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı işyerlerindeki çalışanlara vereceğimiz teknik eğitimlerle  mesleki teknik eğitim-üretim-istihdam ilişkisine katkı sağlayacağız.

Projemizin adında değer bulan ‘Benim Okulum Benim Sanayim’ ifadeye değer verdiğimiz kadar ülkemizin sanayisi ve mesleki teknik okulları gelişir. Projemizle okulumuzun alanlarına sağlayacağımız makine ve teçhizatlarla okulumuzda eğitim alacak öğrencilerimizin mesleki teknik eğitimleri daha da nitelikli hale gelecektir. Projemize destek veren İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu ve projeye katkı sunan herkese okulumuz adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Yılmaz da şehrimiz ekonomisine ve özellikle istihdama katkı sağlayan her türlü projenin yanında olduklarını belirterek; “Bölgemizde Demir-Çelik ve metal sektöründe daha teknik ve kalifiye elemanların yetişeceğine inanıyoruz. Yönetim kurulum adına projenin hayırlı olmasını temenni ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here