Menajerlerle Değil, Futbolcularla Görüşüyoruz!

0
106

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, transfer çalışmalarını kulüp olarak bizzat kendilerini yaptıklarını, herhangi bir menajer ve şahsın görevlendirilmediğini kaydetti. Başkan Bolat, bütçelerine uygun, takımı en iyi şekilde başarıya ulaştıracak oyuncularla yeni sezona başlayacaklarının da sinyalini verdi.

Kulübün adını kullanarak futbolcularla görüşme yapıldığı şeklinde duyum aldıklarını kaydeden Bolat, bu duyum üzerine açıklama yapma ihtiyacı duyduklarını belirterek; “Değerli futbol kamuoyu, son günlerde kulübümüzün ismini kullanarak veya İskenderunspor ile bağlantılarım var diyerek futbolcularla görüşüp transfer sözü veren bazı kişilerin olduğunu duymaktayız. Önemle belirtmek isterim ki ne şahsım ne de herhangi bir yöneticim transfer çalışmaları konusunda hiçbir menajeri veya x bir şahsı görevlendirmemiştir. Bu kişilere itibar edilmemesini özellikle rica ediyorum.

Kulübün Resmi Sosyal Medya Hesaplarından Duyuru Yapılacak

Bizler bu zamana kadar transfer etmek istediğimiz oyuncularla bizzat görüşerek çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonra da süreç bu şekilde işleyecektir. Bu noktada bazı medya organlarında çıkan transfer haberlerinin de kesinlikle asılsız olduğunu belirtmek isterim. Biz, transferini gerçekleştirdiğimiz futbolcularımızın duyurusunu kulübümüzün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşacağız. Resmi hesaplarımız dışında yapılan ‘Duyuru-Transfer-Bilgilendirme’ paylaşımlarına kesinlikle itibar edilmemelidir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Taraftarlarımız Müsterih Olsun

Transfer çalışmalarına başladıklarını, aracılarla değil direk futbolcularla görüştüklerini belirten Başkan Bolat; “İskenderunspor Kulübü olarak bugün itibariyle de transfer çalışmalarımıza başladık. Yönetim kurulumuzdan oluşan transfer komitesi ve Sportif Direktörümüz Tolga Tağ, menajerlerle veya aracılarla değil, direkt olarak futbolcularla görüşerek transfer sürecini yürütecektir.

Taraftarlarımız müsterih olsun. Ayağımızı yere sağlam basarak, bütçemize uygun, takımımızı en iyi şekilde başarıya ulaştıracak oyuncularla yeni sezona başlayacağız. Sevgi ve saygılarımla!” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here