Atakaş Hatayspor’da İmzalar Atılıyor

0
31

Önce Özbalta, Sonra Musa Çağıran

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor’da, Teknik Direktörlük görevi için Serkan Özbalta ile 2 yıllık sözleşme imzalanmasının ardından transfer çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor. Bu bağlamda, Konyaspor’dam Musa Çağıran ile de anlaşmaya varıldı.

Atakaş Hatayspor’da, Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın boşalan koltuğuna Serkan Özbalta getirildi. 43 yaşındaki teknik adamla iki yıllık sözleşme yapıldığı açıklandı. Yeni Teknik Direktör Özbalta, Onursal Başkan Lütfü Savaş ve yöneticiler ile birlikte iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Teknik Direktörün imzasının ardından Atakaş Hatayspor, dış transferde de ilk atağını sonuçlandırdı. Bordo-Beyazlılar, bir süre önce görüşmeyle başladıkları Konyasporlu Musa Çağıran’ı imzaya ikna etti. Musa Çağıran ile Atakaş Hatayspor’un her konuda anlaştığı öğrenildi.

Musa Çağıran Kimdir?

Musa Çağıran, profesyonel kariyerine Altay’da başladı, Altay’dan Galatasaray’a transfer oldu, Galatasaray’dan kiralık olarak Konyaspor’a gitti. 2011-12 sezonunda Galatasaray’a döndü. Fakat transfer sezonunun son gününde Bursaspor’a transfer oldu. Geçen sezon Konyaspor formasıyla 12 Süper Lig maçına çıktı. Orta saha oyuncusu, 29 yaşında.

Munir Mohammedi ile Yollar Ayrıldı

Bordo-Beyazlı ekip Atakaş Hatayspor, transfer çalışmaları doğrultusunda başarılı file bekçisi Munir Mohammedi ile de karşılıklı anlaşarak yolları ayırmıştı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here