Memleketlerinden Uzakta Öldüler!

0
174

trafik kazası1İskenderun ve Hassa’da Yaşanan İki Ayrı Kazada 5 Kişi Yaşamını Yitirdi

Kentimizde son iki günde meydana gelen iki ayrı kazada, biri Ukraynalı ve dördü Suriyeli olmak üzere toplam 5 kişi hayatını kaybetti.

Ukrayna Uyruklu Piyano Öğretmeni Kaza Yerinde Öldü

Liman B Kapısı civarında meydana gelen trafik kazasında, piyano öğretmeni Ukrayna uyruklu Victoria Aleksandra Perepelitsa öldü, aynı kazada 4 kişi de yaralandı. Kaza, E- 91 Karayolu Liman B Kapısı civarında meydana geldi. Adana yönünden kent merkezine doğru giden Ukrayna uyruklu Victoria Aleksandra Perepelitsa yönetimindeki otomobil, bir anda kontrolden çıktı. Otomobil, refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti. Bu yönde önce 07 FAS 61 plakalı otomobile, ardından da hafif ticari araca çarpan Perepelitsa’nın kullandığı otomobil, güçlükle durdu.

Kazada, Perepelitsa olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan 4 kişi de İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yol bir süre araç trafiğine kapatılırken, kaza yerine gelen Perepelitsa’nın yakınları da gözyaşı döktü.

trafik kazası2

Hassa’daki Kazada Suriyeliler Hayatını Kaybetti

Meydana gelen ikinci kazada ise, Kilis’teki bir nişan töreninden dönen yolcu minibüsü, Hassa’nın Ardıç’lı beldesinde aracın arka lastiğini yerinden çıkması sonucu, şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada 4 Suriyeli öldü, 17 kişide yaralı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Hassa ilçesine bağlı Ardıçlı Beldesinde meydana geldi. Kilis’teki bir nişan törenine katıldıktan sonra Altınözü İlçesine dönen Enis Özdil yönetimindeki 31 M 5215 plakalı yolcu minibüsü, sol arka lastiğinin yerinden çıkması sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazanın bildirilmesi üzerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi olay yerine sevk edildi.

Kazada henüz kimlikleri saptanamayan 4 Suriyeli ölürken, 17 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla götürüldükleri Hassa, Antakya, İskenderun ve Kırıkhan’daki hastanelerde tedaviye alındı. Suriyelilerin de Hassalı aile ile akraba olduğu ve nişan törenine gittiği ifade edildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here