Melekler, AGÜ’yü Eli Boş Gönderdi

0
96

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bilyoner.com Kadın Basketbol Liginde geçtiğimiz hafta sonu Abdullah Gül Üniversitesi’ni ağırladı. Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadeleyi 82-61’lik skorla kazanan Hatay’ın Melekleri oldu.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinden itibaren üstünlüğü ele geçiren Melekler, ilke çeyreği 22-13 üstünlükle önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyan temsilcimiz soyunma odasına 39-24 galip gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Özge Yavaş ve Bahar Öztürk’ün attığı üçlüklerle farkı açan Hatay temsilcisi üçüncü çeyreğin sonunda rakibine 63-48’lik üstünlük sağladı. Rakibine fırsat tanımadan ev sahipliği şansını iyi kullanan Hatay’ın Melekleri, karşılaşmanın son çeyreğinde de etkili oynamayı başararak maçı 82-61 galip bitirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesinde Hind Ben Abdelkader 24 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken Courtney Lynne Paris 22, Katsıaryna Snytsına 11 sayı ile maçı tamamladı.

Türkiye Kupasında Rakip Beşiktaş

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 21-25 Şubat tarihlerinde Mardin’de düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası yarı final maçlarında 8 takım arasındaki yerini alırken, Melekler, güçlü rakibi Beşiktaş ile bugün kozlarını paylaşacak.

Mardin Artuklu Yeni Spor Salonu’nda organize edilecek yarı final karşılaşmasında, Bilyoner.com Kadın Basketbol Lig’inde 34 puan ile zirveyi zorlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, finale kalmak için mücadele edecek. AGÜ karşısında aldığı galibiyetle moral bulan Hatay ekibi, Türkiye Kupası için de iddialı oyun sergilemek istiyor.

Kadın Basketbol Lig’inde ilk devreyi, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2. sırada tamamlarken kupada mücadele etmeye hak kazanan diğer takımlar ise Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe, Botaş, Çukurova Basketbol, Beşiktaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Abdullah Gül Üniversitesi oldular.

TİVİBU Spor’dan naklen ve şifresiz yayınlanacak PTT Kadınlar Türkiye Kupası’nda Hatay Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş takımı ile 22 Şubat Perşembe günü (bugün) saat 15.30’da karşılaşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here