Mavi-Turunculularda İkinci Yarı Operasyonu

0
58

İlk yarıda oldukça zor bir dönem geçiren ve ligi sondan ikinci sırada tamamlayan İskenderunspor 1967 futbol takımı, ikinci yarıda takımı ligde tutmak için transfer mesaisine başladı. Teknik Direktör Ali Gülmez, takıma 12 nokta transfer gerçekleştireceklerini belirtti.

Teknik Direktör Ali Gülmez’in yaptığı açıklamasında, kendilerinin kimseden para istemediklerini söyleyerek; “İskenderunspor’un formasını giymek şereftir. Bunu bu formayı giyen futbolcularda öğrenecek. Bizim taraftarımıza her zaman ihtiyacımız var. Ancak bilinçli taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Rakip futbolcuya, yöneticiye küfür eden kişileri istemiyoruz. Takıma ciddi destek verecek olan taraftarımızı bekliyoruz” dedi.

Transfer konusuna da açıklık getiren Gülmez; “Şu ana kadar 50 futbolcu taradık ve görüşmeler yaptık. İskenderunspor forması giymek isteyen çok futbolcu var. Şu anda 12 nokta transfer yapmak için görüşmelerimizi sürüyor. İkinci yarıda İskenderunspor’un olması gereken yerde olmasını sağlayacağız. Artık birlik beraberlik içerisinde olalım artık isimlerle uğraşmayı bırakılım ve kentimiz ismini taşıyan turuncu mavili formayı destekleyelim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here