Lotus Clinic İskenderunluların Hizmetinde!

0
820

Lotus Clinic, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen açılış töreniyle İskenderunluların hizmetine girdi.

Uzman Dr. Aydın Deniz Karataş tarafından Süleymaniye Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No: 21/1 adresinde hizmete açılan Lotus Clinic açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, çok sayıda doktor ve seçkin davetli katılım gösterdi.

Kliniğin açılış kurdelesini Şahin, Tokdemir, Güven ve Çekin birlikte keserken, kısa bir konuşma yapan Milletvekili Suzan Şahin; “Aydın kardeşime bereketli, hayırlı bir iş diliyorum. Hepimizin desteğiyle başarılı olacağına inanıyorum. Her şey çok güzel olacak” dedi. Başarı dileklerinin ardından kurdele hep birlikte kesildi.

Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür eden Uzman Dr. Aydın Deniz Karataş; “Hepiniz hoş geldiniz. Desteğinizden ötürü teşekkür ediyorum. Uzun bir yolculuktan sonra farklı bir mecrada bir yola başladık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra burada da doğru bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Allah bizi yanlış yola düşürmesin. Bugüne kadar kimsenin kalbini kırmadık, bundan sonra kırmayız” diye konuştu.

Botoks, plazma pen, prp, mezoterapi, aromaterapi, skleroterapi, hacamat uygulamaları ile kırışıklık, migren, aşırı terleme, boyun-bel ve eklem ağrısı, siğil, nasır, konsantrasyon, stres, lipido, aktif akne, leke, selülit, saç dökülmesi, çatlak, varis tedavilerini gerçekleştireceklerini kaydeden Karataş, ameliyatsız yüz germe, dolgu uygulamaları ile estetik yönden de İskenderunlulara hizmet vereceklerini vurguladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here