LÖSEV Tırı İskenderun’daydı!

0
184

lösev tırı2Anadolu’ya Tır Dolusu Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Yardımı Projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelerine yardım ulaştırmak için yola çıkan LÖSEV İyilikler Tırı, dün öğle saatlerinde İskenderun’daydı. LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Macide Ercan, geleceğimiz olan çocukların bu hastalığa yakalanmamaları için tüm vatandaşları maddi ve ayni bağışta bulunmaya davet etti.

Atatürk Anıt Alanındaki LÖSEV İyilikler Tırında, İskenderun’da bulunan lösemili hastalar ve yakınlarına hastalık hakkında eğitici bilgiler sunuldu, hastalara da ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli yardım paketleri dağıtıldı. 21 Nisan’da Ankara’dan yola çıkan LÖSEV İyilikler Tırının yola çıkmasındaki amacına ilişkin bilgiler veren Halkla İlişkiler Sorumlusu Macide Ercan; “Lösemili hastalara gıda ve elbise yardımı yapıyoruz. Sadece tedavisi olana değil, tedavisini tamamlayanlara da yardımda bulunuyoruz. Buradaki amacımız her zaman için onların yanlarında olduğumuzu ve desteklerimizin devam ettiğini göstermek için bu yola çıktık. Sadece koli yardımı göndermek değil, yüz yüze görüp, acılarını ve sıkıntılarını da paylaşıyoruz.

Buradan tüm Hatay halkına da seslenmek istiyoruz; bu çocukların yanlarında olup, destek olmalarını bekliyoruz. LÖSEV olarak çocuklarımızın sadece tedavisi için değil, eğitim ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için de uğraşıyoruz. O nedenle çocukların bu hastalığa yakalanmaması için maddi ve ayni bağışta bulunabilirler. Bu desteklerin devamını bekliyoruz” dedi.

lösev tırı3

Sosyal Hizmetler Birimi Akdeniz Bölge Sorumlusu Bengisu Dörtkardeş de lösemili hasta ve yakınlarına tırın içerisinde hastalık ile ilgili önemli bilgiler verdi.

K. İskenderunspor Kulüp Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu ve bazı sporcular, LÖSEV İyilik tırını ziyaret ederek, Lösemili hastalar için maddi destekte bulundular. Böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yapan Bulgurlu; “Herkesin çocukları var. Bu nedenle herkesin katkı sunması gerektiğini düşünüyorum. Spor kulüplerinin de LÖSEV’e el atıp, sporcusuyla kulüp başkanlarıyla desteğe bekliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here