Ligde Kalma Mücadelesini Payasspor Kazandı!

0
188

Stat: Hasan Polat

Hakemler: Burak Şeker** Fatih Çeltikçi** Cevher Ahen**

Maltepespor: Emre Aydın*** Emrah** Eren** Hasan** Kerim** (Dk. 82 Egemen*) Sertaç* (Dk. 46 Orçun*) Feyyaz** Emre Avcı** Samed** Savaş** (Dk. 57 Mustafa*) Hacı*

Payasspor: Ahmet*** Resul*** Mustafa** (Dk. 62 Esref**) Vehbi*** Yunus*** Hüseyin*** (Dk. 73 Ali Yıldırım**) Muhammet*** Teyfik*** Deniz*** Rıdvan** Fatih***

Sarı Kartlar: Emrah, Hacı, Muzaffer (Maltepespor) Deniz, Muhammet, Resul, Oğuzhan (Payasspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Maltepespor ile Payasspor Maltepe Hasan Polat Stadında karşı karşıya geldiler ve kozlarını paylaştılar. Karşılaşmada gerek ev sahibi Maltepespor, gerekse misafir ekip Payasspor’un futbolcuları ellerine geçirdikleri gollük pozisyonlarından yararlanmayınca, bu kritik müsabaka 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Alınan bu sonucun ardından ev sahibi Maltepespor ligde kalma şansını kendi eliyle bir kenara iterken, klasmanda puanını 35’e çıkartan ve 32 puanlı Maltepespor’un hemen üstünde 15. sırada bulunan Payasspor ise ligde kalma sevincini soyunma odasında doyasıya kutladı. Payassporlu futbolcular, kümede kalmalarını gelecek hafta oynayacağı Ankara Adliyespor maçının ardından taraftarıyla da kutlayacak.

Payasspor’un başarılı futbolcularından Fatih Gümüşel de kümede kalmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada çok mutlu olduklarını belirtti. Bu başarının şampiyonluk kadar değerli olduğunun altını çizen Gümüşel; “Çok emek verdik, yeri geldi bir birimizle kavga ettik, yeri geldi ağladık ki bugün akıttığımız gözyaşlarının keyfi bambaşka idi! Bu işten de el ele vererek anlımızın akı ile çıktık. Herkesin anlından öpüyorum. Şampiyonluk kadar değerli idi ligde kalmak” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here