Erzin Belediyespor, Van BŞB’yi 4 Golle Uğurladı, Kümede Kaldı

0
224

Stat: Erzin İlçe

Hakemler: Gürel Uzuner*** Enes Vahit Çavuş*** Mustafa Çavuş***

Erzin Belediyespor: Cüneyt *** Şahin*** (Dk.82 Zafer*) Nureddin*** Samed Ali**** Umut*** Yılmaz*** (Dk.83 Serdar*) Emre*** Melih*** Tuncer*** Okan*** (Dk.46 Abdulhaluk***) Fatih***

Van Büyükşehir Belediyespor: Okan* Gürol* Orhan* Salih* Ömer* İsmail* (Dk.52 Mehmet*) Tamer* Furkan* Feyyaz* Çağrı* Berkay* (Dk.61 Recep*)

Goller: Dk. 7, 59, 79 Samed, Dk.70 Tamer (k.k) (Erzin Bld.Spor) Dk. 49 Ömer Faruk (Van Büyükşehir Bld.Spor)

Sarı Kartlar: Okan (Erzin Bld.Spor) İsmail (Van Büyükşehir Bld.Spor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden güney temsilcisi Erzin Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Van Büyükşehir Belediyespor’u 4-1 mağlup etti. Erzin Stadında oynanan bu önemli karşılaşmada Turuncu-Beyazlı temsilcimiz Erzin Belediyespor’un gollerini Samed Ali Kaya (3) ile Taner (k.k) atarken, Van Büyükşehir Belediyespor’un tek golünü ise Ömer Faruk kaydetti. Erzin Belediyespor, aldığı bu galibiyetin ardından puanının 42’ye çıkartarak ligin bitmesine 1 hafta kala kümede kalmayı garantiledi.

Kırıkhanspor, Antalya’da Fark Yedi!

Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Kırıkhanspor ise Kemerspor deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle döndü. Antalya Dr. Fehmi Öncel Stadındaki maçta ev sahibi Kemerspor’un gollerini 1.dakikada Akın Akman, 10. dakikada Volkan Can, 25. ve 70. dakikalarda Umut Dilek kaydetti. Kırıkhanspor’un tek golünü ise 72. dakikada Hüseyin İbiş attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here