Lig Heyecanı Bugün Yaşanacak!

0
128

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programı belli oldu. Temsilcilerimizin tümü lig maçlarını Cumartesi günü (bugün) oynayacak. Buna göre, Hatayspor Bucaspor deplasmanında puan arayacak, Erzin Belediyespor Kozan Belediyespor’u, Kırıkhanspor da Yeşil Bursa A.Ş.’yi sahalarında konuk edecek. Payasspor ise Utaş Uşakspor A.Ş. deplasmanında mücadele edecek.

İkinci ligdeki temsilcimiz Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor Buca deplasmanına puan için çıkacak. Bu önemli maç öncesi Hatayspor Taraftarlar Derneği yönetimi, Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Sadullah Ergin, Başkanvekili Mehmet Deviren, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Yetmez ve Hasan Hamşo ile birlikte Emniyet Müdürlüğü binasında Karabörk ile bir araya geldiler. Taraftar temsilcileri, günün anısına Müdür Karabörk’e Bordo-Beyaz atkı hediye ederek başarı çalışmalarının devamını diledi.

Olayları Tasvip Etmiyoruz

Taraftarlar Dernek Başkanı Ergin, göreve geldiği günden bugüne asayiş ve huzurun sağlanması konusunda ilimizde tüm teşkilatıyla özverili hizmetler gerçekleştiren Karabörk’e tüm taraftarlar adına teşekkür etti. Ergin, geçtiğimiz Kastamonuspor maçında maraton tribününde meydana gelen nahoş olayları tasvip etmediklerini de belirtti.

Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Taraftar, elbette spor müsabakalarının rengidir, güzelliğidir. Ancak diğer sporseverlerin huzurunu bozan hiçbir eyleme duyarsız kalamayız. Birisi meşale yaktıysa, torpil attıysa taraftarımız suçluyu emniyet görevlilerine bildirsin. Böylece suçlu ile suçsuz taraftar ayrıştırılsın. Hatayspor maçlarında seyircilerimizin Hatay insanına yakışır centilmence takımını destekleyeceklerine inanıyorum. Sezon boyunca Hatayspor’a ve taraftarlarına başarılar diliyorum” dedi.

Payasspor Galibiyete Odaklandı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payaspor, bugün deplasmanda oynayacağı Utaş Uşakspor karşılaşmasında galibiyete odaklandı. Mavi-Beyazlı ekip, karşılaşma öncesinde son olarak Uşakspor Tesislerinde Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde çalıştı. Teknik Direktör Tokatlı, Uşak deplasmanında puan ya da puanlarla dönmek istediklerini kaydetti.

İlimizin diğer temsilcilerinden Erzin Belediyespor Kozan Belediyespor’u, Kırıkhanspor da Yeşil Bursa A.Ş.’yi sahalarında konuk edecekler. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Bucaspor-Hatayspor

16 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 19.00

Yeni Buca Stadı

Can Cengiz, Süleyman Yavaşoğlu, Sefa Özcan

Erzin Belediyespor-Kozan Belediyespor

16 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 16.00

Erzin İlçe Stadı

Mehmet Şükrü Közcü, Selman Timur, Mehmet Mithat Levent

Kırıkhanspor-Yeşil Bursa A.Ş.

16 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 16.00

Antakya Atatürk Stadı

Mehmet Terece, Mustafa Yüksel, Muhammed Yıldız

Utaş Uşakspor A.Ş.-Payasspor

16 Eylül 2017 Cumartesi Saat: 16.30

Uşak 1 Eylül Stadı

Barkın Kara, Turhan Akbaş, Ali Kılıç

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here