İssume Ana Okulunda, Öğretmen ve Veliler Bir Araya Geldi

0
291

Okul öncesi Oryantasyon (Uyum) Haftası etkinlikleri kapsamında İssume Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri okula başlamanın sevinci ve heyecanıyla bir araya geldiler. Etkinliğe Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, veli, idareci ve öğretmenler katılım gösterdi.

Eğitim öğretim süreçlerinin bu ilk ve özel gününde, minikleri eğitim yuvalarının kapısında, Büyük Şehir Belediyesi Tiyatro Ekibi, çizgi film kahramanlarının kostümleri ile karşıladı. Öğrencilerin heyecanını sevince ve eğlenceye çeviren sevimli maskotlar, çocuklarla tokalaşarak, dans ederek, fotoğraf çektirip, bu özel günde unutamayacakları keyifli dakikalar yaşattılar. Yüz boyama, sandalye kapmaca ve müzikli rontlarla program devam etti.

Okul Bahçesine kurulan masalarda boyama sayfaları, boya kalemleri, oyun hamurları konularak öğrencilerin keyifli dakikalar geçirmeleri sağlandı. Eğlenceli bir başlangıcın ardından Okul bahçesinde öğretmenleri ile tanışan minikler sınıflarına uğurlanırken,  Velilerin oryantasyon sürecindeki kaygılarını dindirmek, merak ettikleri konularda yardımcı olmak amacıyla  öğretmenler değerlendirme konuşması yaptılar.

Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, veli, idareci ve öğretmenlerin sohbet ederek kaynaşma imkânı bulduğu bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm personele, okul çalışanlarına ve okul İdaresine teşekkür ederek, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar getirmesi temennisinde bundu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here