Lider, Kırıkhanspor’a Geçit Vermedi

0
59

kırıkhanspor2Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, dün konuk olduğu Grup Lideri Keçiörengücü’ne ilk yarıda yediği gollerle farklı teslim oldu. Ankara deplasmanında 4-0’lık skorla mağlup ayrılan Kırıkhanspor, taraftarını üzdü.

Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında Kırıkhanspor, Ahmet Güven’in golüne engel olamayınca 1-0 geriye düştü. Karşılaşmada dakikalar 20’yi gösterdiğinde gelişen ev sahibi atağında yine sahneye çıkan Ahmet Güven, kkendi adına 2. golünün atarak takımını 2-0 öne geçirdi. 40 dakikada yine gelişen ev sahibi atağında bu kez Hasan Üstübücü, fileleri havalandırdı: 3-0. Golün etkisini üzerine atamayan Kırıkhanspor, karşılaşmanın 44. dakikasında Yıldıray Koçal’ın golüne de engel olamadı ve ilk yarı sona ermeden skor bir anda 4-0’a ulaştı. İlk ayrı bu skor ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla geçti. Ancak bu ataklardan her iki takımda sonuç alamayınca, Sarı-Lacivertli temsilcimiz Kırıkhanspor, sahadan 4-0 mağlup ayrıldı ve taraftarını oldukça üzdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here