Kuyumcular ve Saatçiler Odası Kendine Yakışanı Yaptı

0
90

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu, ‘Bu Bayram da Sen Güldür’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği üyelerini kahvaltıda ağırladı.

Sahil Petek Kafede gerçekleştirilen kahvaltıya, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve üyeleri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Balıkçılar Kooperatif Başkanı Yücel Dalgıç, Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetimi ve basın mensupları katılım gösterdi.

Günün anlam ve önemine yönelik kısa bir konuşma yapan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat; “Bizler sivil toplum örgütü olarak bu kutsal vatanımız için canını seve seve feda eden aziz şehit ve gazilerimizi bu mütevazı kahvaltımızda bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyoruz. Bizler her daim onların varlığıyla birlikteyiz” dedi.

Daha sonra söz alan İTSO Başkanı Levent Yılmaz ise; “Bizler onlarla kopmaz bir bağ içerisindeyiz. Bu kahvaltıyı düzenleyen İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kahvaltı sonrası, şehit ailelerine birer kutu kömbe ve lokum dağıtıldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here