Körfez İskenderunspor Tokat’a Hazırlanıyor

0
97

körfez iskenderunspor28Taraftara Çağrıda Bulunan Amigo Nihat ile Metin ‘Bir Alkışta Siz Tutun’ Kampanyası Başlattı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un son haftalarda ardı ardına aldığı başarılı sonuçlar, camiada sevinçler karşılanıyor. Zorlu Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanında rakibine oranla güzel futbol sergilemesine rağmen galip durumdayken son dakikalarda yediği golle kente 1 puanla dönmek zorunda kalan Turuncu-Mavililer, hafta sonunda 5 Temmuz Stadında oynayacağı Tokatspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor.

‘Önümüzde zor bir viraj var’ diyen Teknik Direktör Silin; “Bu virajları en başarılı şekilde geçmemiz gerekiyor. Hiç bir takımın konumu bizleri ilgilendirmiyor. Kalan tüm karşılaşmalarımızın final havasında geçeceğine inanıyoruz. Hafta içerisindeki antrenmanlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak Tokatspor maçında güzel futbol sergileyerek gülen taraf biz olmak istiyoruz” dedi.

körfez iskenderunspor29

Amigolardan “Bir Alkış’ta Siz Tutun” Kampanyası

Tokatspor maçı öncesi Amigolar Nihat Demircan ile Metin Bağış, taraftarlara destek çağrısında bulunarak; “Bu haftadan itibaren gerek iç, gerek ise dış sahalarda kritik karşılaşmalar yapacağız. Takımımızın daha iyi yerlere gelebilmesi için yoğun destek vermemiz gerekiyor. Kentimizde Körfez İskenderunspor’dan başka profesyonel takımımız yok. Sizlerin de alkış tutmasıyla hep beraber Turuncu-Mavili renklerimizi daha iyi yerlerde getirelim” dediler.

Maç Biletlerine İndirim Uygulaması

Öte yandan, Körfez İskenderunspor’da taraftarların isteği üzerine Pazar günü saat 13.30’da 5 Temmuz stadında oynanacak olan Tokatspor karşılaşmasında bilet ücretleri de geriye çekildi. Kulüp Müdürü Mevlüt Küçük’ün verdiği bilgilere göre, Körfez İskenderunspor-Tokatspor karşılaşmasında Kapalı tribün bilet ücretledi 5 TL, Maraton ise 1 TL olarak belirlendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here