Belediye Zafer Kupası Bugün Başlıyor

0
83

zafer kupası1İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen “Zafer Kupası” Kurumlar Arası Futsal turnuvası Bugün açılış maçı ile başlıyor. Bu yıl Çanakkale Zaferinin 100. yılı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyen İskenderun Belediyesi sportif faaliyetlere de yer verdi.

2 grup halinde oynanacak eleme maçları sonrasında grup birincileri 15 Mart 2015 tarihinde Belediye Zafer Kupasını kazanmak için final maçına çıkacaklar. Turnuvanın açılış maçında İskenderun Basınspor ile Belediye Meclisspor 5 Mart Perşembe günü saat 18.00’de karşı karşıya gelecek. İskenderun Sakarya Kapalı Spor Salonunda oynanacak turnuvanın eleme maçlarında günün diğer maçlarında ise saat 19.00’da Gençlik Merkezi-Jandarmaspor, saat 20.00’de Türk Kızılayı-Zabıtaspor, saat 21.00’de Bankacılar Birliği-Emniyetspor mücadele edecekler.

Turnuvada diğer eleme maçları 7 Mart Cumartesi ve 9 Mart Pazartesi günleri 18.00 ile 21.00 saatleri arasında İskenderun Belediyesi Sakarya Kapalı Spor Salonunda oynanacak.

Çanakkale ruhunun yaşatılması, tarih şuurunun yaygınlaştırılması ve yeni nesillerin milli ve manevi değerlere bağlılığı için Çanakkale Zaferinin 100. yılının geniş ve yaygın etkinliklerle kutlamak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Şehrimizde zaferin 100. yılı anlamlı bir şekilde kutlanacaktır. Bu anlamda etkinliklerimiz olacak. Kurumlar arası Futsal Turnuvası ile de şehrimizde bulunan kurumlarımız arasında iyi diyalogların geliştirilmesi, birlik ve beraberlik örneğinin sportif manada da büyümesini hedefliyoruz” dedi. Başkan Seyfi Dingil maça tüm sporseverleri de davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here