Körfez İskenderunspor Ara Vermeden Çalışıyor

0
64

körfez iskenderunspor14Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, çalışmalarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde  5 Temmuz Stadında sürdürüyor.  Hafta sonunda deplasmanda oynanan ve 0-0 berabere biten Güngören  karşılaşmanın ardından kente dönen ve Pazar günü ligin son haftasında Eyüpspor ile hayati maça çıkmaya hazırlanan Körfez İskenderunspor’da sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.

Geçmiş tüm karşılaşmaları unuttuklarını kaydeden Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, artık ligin final maçına çıkacaklarını belirterek; “Önümüzdeki hafta sonu hayati önem taşıyan Eyüpspor maçımız var. Bunun için çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Tüm futbolcularımızda bunun bilinci içerisindeler. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması bizleri sevindiriyor. Taraftarlarımızın desteğiyle Eyüpspor karşılaşmasında  sahadan galibiyetle ayrılıp mutlu sona ulaşmayı hedeflemekteyiz” dedi

Erzin Belediyespor’a Başarılar

Öte yandan, Körfez İskenderunspor kulübü adına Başkan Kazım Aydın, Kızıl Körfez Taraftar Grubu adına Amigolar Nihat ile Metin, hafta sonunda Kahramanmaraş’ta yapılan final karşılaşmasında 44 Malatyaspor’u 3-1 mağlup ederek 3. Lige çıkma başarısını gösteren Erzin Belediyespor kulüp yönetimini, futbolcularını, teknik heyet ve tüm taraftarlarını kutlayarak önümüzdeki futbol sezonunda başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here