Körfez İskenderunspor, Antakyaspor’a Boyun Eğdi

0
135

Hatay Süper Amatör Ligi play-off müsabakalarında Antakyaspor FK, Körfez İskenderunspor’u 3-2 mağlup etti. Bir diğer müsabakada ise Samandağspor ile Reyhanlı Belediyespor 1-1 berabere kaldı…

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off müsabakalarına Hatay’ın muhtelif sahalarında devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan müsabakada Antakyaspor FK, Körfez İskenderunspor’u 3-2 mağlup etti. Antakyaspor FK’nin gollerini 1, 42 ve 90+3. dakikalarda Yusuf Oğurol atarken, Körfez İskenderunspor’un gollerini de 50. dakikada Hakan Derin, 90+5. dakikada Evren Kalaç kaydetti.

Günün diğer karşılaşması Samandağ ilçesinde yapıldı. Lider Reyhanlı Belediyespor ile Samandağspor 1-1 berabere kaldı. Alınan bu sonuçların ardından Reyhanlı Belediyespor 7 puan ile grupta lider duruda. 5 puan ile Antakyaspor FK ikinci, Samandağspor da 4 puan ile üçüncü sırada yer alırken, Körfez İskenderunspor’un henüz puanı bulunmuyor.

Samandağspor Kendi Evinde 1 Puana Razı Oldu

Play-Off önemli bir diğer maçında karşı karşıya gelen Samandağspor ile Reyhanlıspor sahadan 1-1’lik skor ile berabere ayrıldılar. Samandağ İlçe Stadında oynanan ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçı Samandağspor’a destek amacıyla Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkan Vekili Ayhan Sağaltıcı, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, Samandağ Belediye Başkan Adayı Refik Eryılmaz izledi. (Haber Merkezi)