Körfez Grubunda Biçer Beton Fırtınası

0
389

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (B) Grubunda lider durumda bulunan Biçer Beton, farklı galibiyetlerine devam ediyor. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Biçer Beton, Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu’nu her iki yarıda atılan gollerle 8-0 mağlup etti. Onur Parlak, Enes Çolak ile Burak Zengin’in yönettiği karşılaşmada Biçer Beton’un gollerini İbrahim Gündüz (3), Fadıl Uysal (2), Sem Şanlı, Murat Çetin ile Naci Öksüz attı. Biçer Beton 6 puan ile grubunda liderliğini sürdürüyor.

Erzinspor: 4 – TCDD İskenderun: 2

Turnuvanın Körfez Grubunda ayrıca Erzinspor, TCDD İskenderun’u 4-2 mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu. Hasan Ali Dörtkaş, Mustafa Uğur Aytaş ile M. Hanifi Korkmaz’ın yönettiği karşılaşmada Erzinspor’un gollerini Ömür Konukmen (2), Oğuzhan Karadeniz ile Alper Çelen, TCDD İskenderun’un gollerini de Volkan Alkan ile Hakan Şahin attı. Erzin temsilcisi, bu galibiyetin ardından puanını 4’e çıkarttı.

Dörtyol İlçe Tarım: 2 – Esenspor: 0

B Grubunun diğer maçında Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğü, İskenderun Esenspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Uğur Şahin, Murat Ayhan ile Oğuz Yücel Arslan’ın yönettiği karşılaşmada Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğünün gollerini Enis Öztürk ile İbrahim Şahin attı. Dörtyol İlçe Tarım, Grubunda 6 puan ve gol averajı ile ikinci sırada bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here