İkem Koleji Türkiye Finallerinde Gözünü Zirveye Dikti!

0
124

Özel İkem Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı, okul sporlarında Deplasmanlı Ligde Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. İkem’liler, Kayseri’de yapılacak şampiyona sonunda ilçeye dereceyle dönmenin hesabını yapmaya başladı.

Türkiye Şampiyonasında ilk 8 takım içinde kalan Özel İkem Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı, şimdi de gözünü Türkiye Şampiyonasında derece yapmaya dikti. Son 32 takım içinde 4 grup halinde yapılan maçlarda, grubunu lider tamamlayan temsilcimiz böylelikle Türkiye’nin en iyi sekiz okul takımı arasına girmeyi başarmıştı.

Kayseri’de gerçekleştirilecek şampiyona öncesinde bilgiler veren okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman, bölge şampiyonluğunu ardından son 32 okul takımı arasına girdiklerini ve mücadele ettikleri 4. Gruptan lider çıktıklarını hatırlattı.

Tek devreli deplasmanlı lig maçlarının sonunda Türkiye’nin son sekiz takımının içinde kendilerinin de olduğuna dikkat çeken Duman; “Şimdi de 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında, Genç Kızlar Basketbol B Kategorisinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Kayseri’ye gidiyoruz. Emin adımlarla hedefimize doğru ilerliyoruz.

Türkiye Şampiyonasında favori takımlar arasında gösteriliyor olmamız gurur verici. Bu durum bizi şımartmıyor. Kendimizden emin ve temkinli ilerliyoruz. İnşallah her şey istediğimiz doğrultuda gerçekleşecek ve son sekizde final oynayıp Türkiye şampiyonu olacağız. Akademik eğitimdeki başarısının yanı sıra sporda da başarmak ve zirvede olmak istiyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here