Körfez Deplasmandan Şen Döndü

0
97

körfez iskenderunspor (63)Körfez İskenderunspor’a deplasmanda 3 puan getiren golleri İhsan, Oğuzhan ile Birol attı…

Stat: Beylerbeyi 75. Yıl Stadı

Hakemler: Ozan Soykan*** Gökhan Eser*** Ersin Erbay***

Beylerbeyispor: Utku* Ceykay* Fatih* Münir* Gökhan* Allattin* Ali** Mustafa* Murat* (Dk. 46 Okan*) Talha** Erhan* (Dk.75 Semih*)

Körfez İskenderunspor: Erman*** Göktuğ*** Eser*** Birol**** Yaşar*** (Dk. 63 Halil**) Hüsnü*** (Dk. 79 Uygar***) Reşo*** İhsan**** Oğuzhan*** (Dk. 90 Ersoy*) Seyit*** Yavuz***

Sarı Kartlar: Fatih ,Mustafa (Beylerbeyispor ) Yaşar, Reşo, İhsan, Uygar (Körfez İskenderunspor )

Kırmız Kart: Dk. 44 Talha (Beylerbeyispor)

Goller: Dk. 21 Ali (Beylerbeyispor) Dk. 9 İhsan, Dk. 19 Oğuzhan, Dk.45+1 Birol (Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada güçlü rakibi Beylerbeyispor’u 3-1 mağlup ederek kente 3 puanla döndü. Beylerbeyi 75. Yıl stadında oynanan karşılaşmada ilk gol konuk ekip Turuncu-Mavili Körfez İskenderunspor’dan geldi. 9. dakikada İhsan’ın golüyle öne geçen Körfez temsilcisi, 19. dakikada da Oğuzhan ile farkı ikiye çıkardı. İlk yirmi dakikada kalesinde iki gol gören ev sahibi Beylerbeyi yediği golün iki dakika sonrasında, dakikalar 21’i gösterirken Ali ile farkı yeniden teke indirdi. Zorlu karşılaşmanın 45+1. dakikasında sahneye çıkan Birol ise devrenin skorunu belirledi: 1-3.

İlk yarıda 3 gol bulan Körfez İskenderunspor ikinci yarıda da ataklar geliştirdi. Ancak ikinci 45 dakikada her iki takım da gol bulamayınca, deplasmanda oynayan Körfez İskenderunspor 3 puanı hanesine yazdırarak büyük sevinç yaşadı. Uzun zamandır galibiyete hasret olan Körfez İskenderunspor’un deplasmanda aldığı üç puan takıma ve taraftara büyük moral oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here