Koray Avcı Hataylılarla Buluştu

0
179

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 11 ayın sultanı Ramazan ayı öncesi Hataylıları Koray Avcı Konseri ile buluşturdu. Muhteşem konsere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım,CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur,  Hatay İnşaat ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş ve çok sayıda Hataylı katıldı.

Konser Yusuf Esatoğlu’nun aziz şehitlerimizin ruhuna okuduğu Kur-an’ı Kerim telaveti ve dualarla başladı. Ardından Koray Avcı eşsiz sesi ve muhteşem sahne performansıyla Hataylıları adeta mest etti.

Konser alanında bulunan hayranlarıyla hep bir ağızdan sevilen şarkılarını seslendiren Avcı, sık sık Hatay’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Avcı; “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hatay çok özel bir şehir. Buradaki insanların birbirine olan saygı ve sevgisine her zaman hayran kalmışımdır. Bir yerde Kilise, bir yerde Camii, diğer bir yerde ise Cem Evi var. Birçok medeniyeti ve birçok kültürü içerisinde barındırıyor. Dilerim ki buradaki barış ve kardeşlik ortamı tüm ülkemizi sarsın” açıklamasında bulundu.

Başkan Savaş da; “Öncelikle hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bu mübarek ay ülkemize, coğrafyamıza, tüm insanlığa huzur, bolluk ve mutluluk getirsin” dedi ve Koray Avcı’ya tüm Hatay adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here