Kız Takımı İl Şampiyonluğu İçin Mücadele Edecek

0
329

basketbol1Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Basketbol Müsabakalarına katılan İskenderun Belediyesi Küçük Kız Basketbol takımı, İskenderun şampiyonu oldu. Elde edilen bu başarının ardından İskenderun Belediyesi Basketbol takımı, Hatay şampiyonluğu için ilçemizi temsil etmeye hak kazandı.

İskenderun Belediyesi’nin ücretsiz basketbol kursunda yetiştirip, oluşturduğu takım ile katıldığı basketbol müsabakasında büyük başarılara imza attı. Grubunda bulunan üç takımı da geçen kız takımı İskenderun şampiyonu oldu. İskenderun Belediyesi Küçük Kız Basketbol takımı, elde ettiği bu başarının ardından il şampiyonluğunda ilçemizi temsil etmeye hak kazandı.

İskenderun Belediyesi’nin kurslarında şampiyonlar yetiştiğini dile getiren Basketbol Antrenörü Emin Yetkin; “İskenderun Belediyesi’nin çocukları spora yönlendirmek, basketbolu sevdirmek ve öğretmek amacıyla düzenlediği ücretsiz kurslarda şampiyonlar yetişiyor. İskenderun Belediyesi’nin ilköğretim okulu öğrencileri için düzenlediği basketbol kursunda yetişen Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, Ortaokullar arası Kız Basketbol Müsabakalarında Hatay Şampiyonu olurken, bu ay yapılacak olan bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı.

Geleceğin basketbolcularının yetişmesine olanak sağlayan ücretsiz basketbol kursu, İskenderun Belediyesi’nin Sakarya Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonunda 9-14 yaş arasındaki kız ve erkek sporculara yönelik devam ediyor” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here