Kitap ve Oyuncak Kumbarasına Destek Çağrısı!

0
101

naciye düzen anaokulu623 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerinde bir ilke imza atan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu tarafından açılan Kitap ve Oyuncak Kumbarası büyük ilgi görüyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında okul bahçesinde bir şenlik düzenleyen okul idaresi, bu şenlikte Hatay’da ilk olma özelliğini taşıyan Kitap ve Oyuncak Kumbarasının açılışını da gerçekleştirdi.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nun açılış kurdelesini kestiği Kitap ve Oyuncak Kumbarası açıldığın günden bu yana gerek öğrenciler gerek veliler tarafından büyük ilgi görüyor.

Açılışı Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu’nda yapılan, Okul Müdür Hüseyin Gündüz ve Delsa Filter’ın çabalarıyla hayata geçen kumbara projesi, tüm okulları gezecek ve şehrin değişik yerlerine de konularak ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak ve kitap toplanacak.

Hatay’da bir ilke imza atarak böylesi güzel bir uygulamayı kente kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Okul Müdürü Hüseyin Gündüz de tüm velileri kampanyalarına destek vermeye çağırdı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here