İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Haberler

0
270

ilçe milli eğitim1Mithatpaşa’da ‘Milli Egemenlik ve Vatan Sevgisi’ Konferansı Verildi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Sadettin Öztürk’ün ‘Milli Egemenlik ve Vatan Sevgisi’ konulu konferansı Mithat Paşa İlköğretim Okulu Konferans Salonunda gerçekleşti. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda daha sonra açılış konuşması yapıldı. Ardından Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Görevlisi Sadettin Öztürk ‘Milli Egemenlik ve Vatan Sevgisi’ konulu konferans verdi. Konferans sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Öztürk’e plaket ve çiçek takdimi yaptı.

ilçe milli eğitim2

Kız Meslek Lisesinde Cemil Meriç Anlatıldı

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mustafa Kemal Üniversitesi tarafından düzenlenen Cemil Meriç Yılı etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi. Yrd. Doç. Dr Sabahattin Çağ tarafından sunumu gerçekleştirilen ‘Cemil Meriç ve Edebiyat’ adlı konferans İskenderun Kız Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleşti. Programda, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu açılış konuşması yaptı. Daha sonra Yard. Doç Dr. Sabahhatin Çağ Cemil Meriç ve Edebiyat konulu konferans verdi.

 ilçe milli eğitim3

Azganlık Okulu Öğrencileri Romanya Yolcusu

Koordineliğini Azganlık Organize Sanayi Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülşah Zobar’ın üstlendiği Comenius Projesi son toplantısı 25 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında Romanya’da gerçekleşecek. Üç öğretmen ve 21 öğrenci ile 12 gün sürecek olan hareketlilikte Türk öğrenciler Romen dilini, kültürünü yakından tanıma ve Avrupa tarihini yerinde inceleme fırsatına sahip olacaklar. Azganlık Organize Sanayi Ortaokulu Okulu Müdürü ve Romanya’ya gidecek olan İngilizce Öğretmeni Gülşah Zobar ve 21 öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here