Kırmızıoğlu; “Her Bir Oyun Büyük Kıymeti Var!”

0
149

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “Her Bir Oyun Büyük Kıymeti Var!”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Belen ve Arsuz ilçelerinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Geçmişten bugüne kendisine verilen desteğe teşekkür eden Riyat Kırmızıoğlu, seçim için de destek istedi.

Arsuz Gözcüler Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte halkla bir araya gelen CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, ekonomiden eğitime, sağlıktan dış politikaya kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Gözcüler Mahallesi’nde düzenlenen halkla buluşma toplantısında ilk olarak söz alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, demokrasiye sahip çıkmanın insani bir görev olduğuna dikkat çekerek, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde CHP’nin iktidarında proje ve reformlarına destek istedi.

Gözcüler, Hacıahmetli ve Höyük Mahallelerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, buluşmalarının Gözcüler Mahallesi toplantısında, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için hazırlanan seçim beyannamesinin aslında bir hükümet programı olduğuna vurgu yaparak, gelecek nesillere eğitim, sağlık, dış politika ve daha birçok başlıkta sorunlarını çözmüş, mutlu, huzurlu ve güçlü bir Türkiye bırakmak için yola çıktıklarını söyledi.

Hiçbir siyasi partiye verilecek ödünç oylarının olmadığına dikkat çeken Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “Türkiye’de CHP iktidarında en az 301 milletvekili hedefimiz var. Proje ve reformlarımızı hayata geçirebilecek güçte olmamız için bu şart. Bunun içindir ki, her bir oyun büyük kıymeti var” diyerek seçmene mesaj verdi.

Üreten Türkiye İçin Önce Barışacağız!

Ekonominin çok kötü durumda olduğunu, devletin kasasındaki rezervin tükenme noktasına geldiğini belirten Kırmızıoğlu, ekonominin düzelmesi için toplumsal barışın olmazsa olmaz maddelerden birisi olduğuna vurgu yaptı ve Türkiye’nin 81 ilinde kurulacak fabrikalardan 200 tanesinin doğu ve güneydoğu illerinde kurulacağını, bölge halkının huzur ve güven ortamında yaşaması ve üretmesi için de terörle mücadelenin en üst düzeyde kararlılıkla süreceğinin altını çizdi.

Eğitim sisteminin bir daha değişmemek üzere yeniden düzenleneceğini belirten Kırmızıoğlu, iş garantili eğitim sistemi kurarken, öğrencinin talep ve isteğine, hedeflerine uygun ders programlarını oturtacaklarını söyledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here