Ak Parti Denizciler Seçim Bürosu Açıldı

0
162

Özel; “Bizler Sizlere Ölümüne Hizmetkâr Olmaya Geldik”

Ak Parti Denizciler seçim bürosu görkemli bir törenle açıldı. Miting havasında gerçekleştiriln seçim bürosu açılışına Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdulkadir Özel ve Abdülkerim Güven, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri, geçmiş dönem İskenderun İlçe Teşkilat Başkanları, Mahalle Muhtarları ve Denizciler sakinleri katıldı.

Ak Parti iktidarının 16 yıllık hizmetinde başarı dolu yılların yaşandığına işaret eden Abdulkadir Özel, partisinin Denizciler’deki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmasında; “Büromuzun açılışı ilçemize, bölgemize, mahallemize hayırlar getirir inşallah. İskenderun’umuza Hatay’a hizmet etme felsefemizi iki kelime ile ifade edeceğim. Dikkat buyurun, bizler sizlere ölümüne ölümüne hizmetkâr olmaya geldik” dedi.

Ak Parti’nin 16 yılda birçok seçim atlattığını hatırlatan Özel; “Biz 16 yılda çok seçim atlattık. Her seferinde huzurlarınıza edeple, hizmetle, icraatla huzurunuza geldik. Ak Parti milletimizin partisidir ve milletimizin ta kendisidir. Bu partiyi siz kendi ellerinizle kurdunuz. Ve 14 Ağustos 2001’de liderimizin önderliğinde bu partinin sadece tabelasını astık. Bu parti milletin istikbali için çalışıyor. Bu parti milletin huzuru ve refahı için çalışıyor. Bu parti ecdadımıza layık olmaya çalışıyor, onlardan aldığımız mirası yaşatmaya çalışıyor” diye konuştu.

Var güçleriyle sahada çalışma yaptıklarına dikkat çeken Hatay Milletvekili adayı Abdulkadir Özel; “Yeni dönem; üretime dayalı, büyümeye dayalı, hizmetlerin ve yatırımların planlandığı ve bu planlama doğrultusunda İskenderun’un da daha iyi bir pay alacağı dönem olacaktır. Biz bunun için çalışıyoruz. Ankara’da taleplerimize kulaklarını kapatan, gözlerini kapatan bürokrasiye izin vermeyeceğiz. Başta bölgemizdeki kardeşlerimizin istihdam sorununu çözeceğiz. İstihdamı yapacağımız yatırımlarla daha da arttıracağız. İstihdama yönelik ne kadar hizmet varsa, ilimize ve bölgemize yönlendirmek için istişare yapacağız” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here