Kırıkhanspor’da Gözler 3. Lige Çevrildi

0
396

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırıkhanspor, yeni sezon öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Bülent Öztürk nezaretinde sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idmanla Kırıkhan Spor Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekibin futbolcularının morallerinin yerinde olması dikkatlerden kaçmıyor. Kısa bir zaman olmasına rağmen eski ve yeni futbolcuları bir birleriyle kaynaşması gerek yönetimi gerek ise teknik heyeti sevindiriyor.

Geçen yıl talihsiz bir sezonun ardından Bölgesel Amatör Lig’e düşen Kırıkhanspor’u eski günlerine döndürmek için Başkan Hüseyin Çağlar ve ekibi ise harıl-harıl çalışmaya başladı. Başkan Çağlar ve diğer yöneticilerin tüm mesailerini tesislerdeki antrenmana harcamaları, kulübün ne kadar ciddi yönetildiğini de gözler önüne seriyor.

Kırıkhanspor’da yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra diğer taraftan transfer çalışmalarına da hız verildi. Sarı-Lacivertli ekip yöneticileri, daha önce Kırıkhanspor forması giyen futbolcular arasında yer alan sağbek oyuncusu İzzet Canlıka ve Dersimspor’dan Burkay Ahmet ile prensipte anlaştı. Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, prensipte anlaştıkları futbolcuların isimlerini açıklamaya devam edeceklerini söyledi.

Kırıkhanspor’da Görev Bölümü Gerçekleştirildi

Kırıkhanspor’un Hüseyin Çağlar Başkanlığındaki yeni yönetimi, ilk toplantısında görev bölümünü gerçekleştirdi. Buna göre Hüseyin Çağlar Başkanlığındaki yönetimde, Gülcan Polat ile Hikmet Kaya Asbaşkanlığa, Zerrin Albayrak Başkan Yardımcılığı ve Basın Sözcüliğine, İbrahim Donat Genel Kaptanlığa, Mustafa Sovuksu Başkan Yardımcılığı-Stat ve Tribün Sorumluluğuna, Kazım Göktepe Mali İşler Sorumlusu Başkan Yardımcılığına, Rasim Uçak ile Hıdır Bilgin Başkan Yardımcılığına getirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here