Kırıkhanspor Başkan Yavuz’un Kanatları Altında

0
59

kırıkhanspor15Spor Toto 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Kırıkhanspor’da yeni sezon öncesinde hareketli günler yaşanıyor. Kırıkhan Belediye Başkanı ve kulübün Onursal Başkanı Ayhan Yavuz, kurmaylarıyla bir araya gelerek Kırıkhanspor’un geleceğini masaya yatırdı.

Başkan Yavuz önderliğinde yapılan bu özel toplantıda, bölgenin genç iş adamlarından ve taraftarlar tarafından da sevilen kişiliğiyle tanınan iş adamı Veli Özdoğan’a genişletilmiş yetki verilmesi ve Teknik Direktörlük konusunda da takımın başında bulunan Mehmet Çetin ile devam edilmesi yönünde karar alındığı öğrenildi.

Sözleşmeler İmzalanıyor…

Önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan Kırıkhanspor yönetim kurulu, ilk etapta başarılı Teknik Direktör Mehmet Çetin ile yeni sezon için sözleşme imzalayacak. Teknik Direktör Çetin’in vereceği rapor doğrultusunda da iç transfere yönelecek olan Kırıkhanspor yönetimi, daha sonra prensipte anlaştığı futbolcularla tek-tek masaya oturacak.

Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor’un taraftarları da sözleşmelerin imzalanmasının ardından oluşturulacak kadronun beklentisi ile heyecanlı günler yaşıyor. Geçen sezon iyi bir grafik çizen Kırıkhanspor’da, yapılacak takviyelerle bu sene zirveye oynayacak bir ekip oluşturulması bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here