Kırıkhan’da Doğalgaz Çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesinde Başlandı

0
115

Kırıkhan’daki doğalgaz boru döşeme çalışmalarına Cumhuriyet mahallesinde yapılan kazılarla başlandı. Aksagaz şirketi 2017 yılı sonuna kadar ilçeye gaz bağlanması ve kullanıma açılması için boru döşeme çalışmalarını hızlandırarak devam edecek. İlçe merkezinde yaklaşık 59 km doğalgaz borusunun toprakla buluşması hedefleniyor.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bugün hamdolsun ilce merkezimizde evlatlarımız için şehrimizin geleceği için doğalgazın şehir içi şebeke borularının döşeme işlemlerine Cumhuriyet mahallesinde başlandı. Kırıkhan’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu yılki programda yaklaşık 59 km kazı çalışması yapılması hedefleniyor.  İnşallah İlçemizin birkaç mahallesi bu sene içerisinde doğal gazdan faydalanacak. Bizler Şehri emin olarak geleceğimiz için, çocuklarımıza sağlıklı bir nefes alabileceği, sağlıklı bir yaşam sürdürebilecekleri bir şehir bırakmak istiyoruz.

Bu sebeple yapılacak olan çalışmaların hızlı bir şekilde bitirilebilmesi amacıyla Kırıkhan Belediyesi olarak yüklenici firma olan Aksagaz’a elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız. Şehir içinde kazılacak yerler tamamıyla belirlenmiş olup çalışmaların hızlı bir şekilde devam etmesi ve bitirilmesi için gereken hassasiyeti göstereceğiz. Yaklaşık 8 bin kişi doğal gaz istiyoruz diye bedel yatırıp abone oldular.  Onun için ilerleyen zamanda Allah nasip ederse Doğalgazın hem ekonomik hem de çevresel yönden faydalarını hep birlikte göreceğiz. Doğalgaz şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here