Kimyeci; “Seçimi Kazanmak İçin Gece-Gündüz Çalışıyoruz”

0
52

ismail kimyeci1Yakın zamanda adayların açıklanmasını beklediklerini ifade eden Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, İskenderun için en iyi adayı belirleyeceklerini vurguladı.

Ak Parti olarak aday belirleme sürecinin devam ettiğini belirten İl Başkanı İsmail Kimyeci kamuoyu yoklamalarının aday belirleme kriterlerinin %70’ini oluşturduğunu söyledi. Genel merkezin bu konuda gerekli çalışmaları yaptığını belirten Kimyeci yakın zamanda ilçelerin adaylarının açıklanacağını kaydetti.

Seçime gece gündüz demeden hazırlandıklarını ve teşkilatın her kademesinin üzerine düşeni yaptığını belirten Kimyeci; “Bu seçim Türkiye genelinde olduğu gibi Hatay’da çok önemli. Hatay’daki barış kardeşlik ve huzur ortamının sağlanması için hükümet olarak ve teşkilat olarak büyük çaba sarf ediyoruz. Önümüzde zorlu bir büyük şehir seçimi var ve biz bu seçimi kazanmak için teşkilat olarak gece gündüz çalışıyoruz.

Sayın Sadullah Ergin Hatay’ın her yerini karış-karış geziyor. Halkımıza doğruları ve hizmetleri anlatıyoruz. İnşallah yakın zamanda ilçe belediye başkan adaylarımızda belirlenecek ve bu süreç daha da hızlanacaktır. Biletini almayan Milli piyangodan ikramiye beklemesin. Genel merkezimiz İskenderun için en iyi kararı verecektir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here