Keskin ve Ekibi Yine Bir Köy Okulunda Mucize Yarattı

0
165

Gençlik Merkezi İyiliğin Dallarını Yeşertmeye Devam Ediyor

Her yıl bir köy okuluna Yardım Projesi gerçekleştiren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü kuruluşunun 6. yılında, 6. kez bir köy okulunda okuyan miniklerin hayallerini gerçekleştirdi.

Yaz aylarından bu yana gündemde olan Arsuz’a bağlı Kozaklı Köyü İlkokulu için geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinden bir yardım kampanyası düzenleyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü duyurularının hemen ardından hayırseverlerin desteği ile kısa sürede miniklerin tüm ihtiyaçlarını karşıladılar. Öyle ki duyurudan sadece 26 saat sonra tüm ihtiyaçlar tamamlandı.

İhtiyaçların toplanmasının hemen ardından harekete geçen Gençlik Merkezi ekibi ve gönüllü gençler okulun boyanması ve temizliği için kolları sıvadı. Yarıyıl tatilinden sonra miniklerin yenilenmiş ve daha sıcak bir sınıfta eğitim görmeleri için hızla hareket eden İskenderun Gençlik Merkezi hedefine kısa sürede ulaşarak minikleri muhteşem bir sınıfa kavuşturdular.

Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak bir kez daha alnımızın akıyla bir köy okulunu güzelleştirmenin ve burada birleştirilmiş bir sınıfta okuyan miniklerimizin hayallerini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarıyıl tatili öncesi çalışmalara başladığımız Kozaklı ilkokulunu tatil başlar başlamaz yenileme çalışmalarına başladık.

Boya ve temizlik işlerini bir an önce bitirerek sosyal medya üzerinden bizlere destek veren tüm hayırseverimizin desteği ile okula ve örencilere kazandırdığımız tüm kıyafetleri ve okul gereçlerini sınıfa getirerek onlar için güzel bir sürpriz hazırladık. Sürprizden önce onlara sınıflarıyla ilgili hayallerini sorduk ve zaten yaptığımız şeyleri hayal olarak bizlere anlatmaları bizi çok mutlu etti.

Sonra sınıflarına kavuşan minikler hem şaşırdılar hem de gözlerindeki parıltı ile sevindik. Bizlerde yine anladık ki doğru işler yapmak, iyiliği güçlendirmek, yaymak ve en önemlisi paylaşmak için hiçbir zaman tek değiliz. Öyle ki bizlere güvenen ve inanan destekçilerimiz sayesinde biz heybemize umut yükleyip o sarp yollardan çocuklara ulaşabildik.

Küçük bir çağrı ile başlayan ve sadece 26 saatte çağrımızı olumlu sonuçlandıran herkese yürekten teşekkür ederiz. Öğrencilerimize ulaşmamıza yardımcı olan ve bizi yönlendiren fedakar öğretmenimiz Hacı Doğan Bey’e de özverilerinden dolayı teşekkür ederiz. Tüm aşamalarda yanımızda olan kozaklı köyü muhtarı Rafet Ateş bey’e teşekkür ederiz.

Bu anlamda sevgili hayırseverlerimize, Türkiye’nin dört bir yanından bizlere destek veren yardımsever dostlarımıza, esnaflarımıza, Gönüllü gençlerimize ve tabi ki Gençlik Merkezi ekibime iyiliğin dallarını bir kez daha yeşerttikleri için sonsuz teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here