Kemal Köseoğlu Yeni Görevinde

0
1280

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kemal Köseoğlu, 29 Haziran 2018 tarihi itibariyle görevine başladı. İskenderun ilçe Milli eğitim Şube müdürlüğü görevinde iken İlçe milli eğitim Müdürlüğüne atanan Köseoğlu, Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi Alanında yüksek lisans eğitimini de sürdürüyor.

Kemal Köseoğlu Kimdir?

1977 Yılında Hatay’ın Antakya İlçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde tamamladı. 1999 Yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi’nden mezun olup, Osmaniye Düziçi Atatürk Lisesi’nde Edebiyat Öğretmeni olarak göreve başladı.

2004-2014 Yılları arasında Hatay’ın İskenderun ilçesinde Deniz Nakliyecileri Derneği İlköğretim Okulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Tosçelik Fen Lisesi ve Sahil Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde Öğretmen ve İdareci olarak görev yaptı.

2014 Yılında Görevde Yükselme Sınavı ile İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve atandı. Görevine devam ederken 29/06/2018 Tarihinde İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı ve halen görevine devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babası olup, Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi Alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here