Kaymakamlık ‘Açık Kapı’ Bürosu Hizmete Başladı

0
57

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından, vatandaşlarımız ile en üst düzeyde iletişimin kurulması, kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi amacıyla oluşturulan AÇIK KAPI uygulamasının ilçemizdeki bürosu hizmete başladı.

Çay Mahallesi Beş Temmuz Caddesi Kaymakamlık Hizmet Binası Zemin Kat İskenderun/HATAY adresinde oluşturulan AÇIK KAPI bürosunda; Kaymakamlık, Belediye ve Sosyal Hizmet Merkezi temsilcilerinden oluşmak suretiyle vatandaş diyalogu iyi olan ve sorun çözme yeteneğine sahip 3 personel görevlendirilirken, ayrıca söz konusu personeller İçişleri Bakanlığı tarafından da eğitime tabi tutuldu.

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “16 Temmuz 2019 Salı günü itibariyle hizmete başlayan AÇIK KAPI bürosu marifetiyle; vatandaşların yüz yüze, web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilmesi mümkün kılınmıştır. Vatandaşlarımızca gerçekleştirilen başvurular elektronik sisteme kaydedilmek suretiyle ilgili/yetkili birimlere yönlendirilmesi sağlanmakta ve mümkün olan en kısa sürede şikâyet/taleplerin sonuçlandırılması için gayret gösterilmektedir. Vatandaşlarımız sürecin her aşamasını, başvuru numarasıyla internet üzerinden ve mobil telefonuyla takip edebilmesi mümkündür” denildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here