Kaymakam Yönden’den Kadın Personellere Karanfil

0
28

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ münasebetiyle İskenderun Kaymakamlığı bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan kadın personellere özel bir jest yaptı.

Yaşamın her anı ve her aşamasında varlıkları ile onurlandığımız, nesillerimizin eğitimi ve yetişmesinde sevgi ve şefkat kucağı olmakla birlikte, asil duygular sahibi ve fazilet timsali tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en kalbi duygularla kutladığını ifade eden Kaymakam Yönden, kadın personellere karanfil takdim etti. Yönden, bu özel gün vesilesiyle kadınlarımızın önem ve önceliğine bir kez daha dikkat çekmesinin yanı sıra günün maneviyatını da pekiştirdi.

Yönden’in Mesajı…

Kaymakam Yönden, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle bir de mesaj yayınladı. Yönden mesajında şunları ifade etti;

“Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük emek ve gayretleri bulunan kadınlarımız, toplumsal yaşamımızdaki tüm gelişmelerin en temel öğesidir. Bu anlamda kadınlarımız sosyal yapıyı güçlendirip, şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olmak suretiyle özverinin ve karşılıksız sevginin kaynağı olduğu şüphesizdir.

Yaşamımızın her anı ve her aşamasında varlıklarıyla onurlandığımız, nesillerimizin eğitimi ve yetişmesinde sevgi ve şefkat kucağı olan, asil duyguların sahibi ve fazilet timsali tüm hanımefendilerin, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” en kalbi duygularımla kutluyor, en derin selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here