Kaymakam Yönden’den Gazetemize 75’inci Yıl Ziyareti

0
26

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 23 Temmuz 1947’de kurulan Gazetemizin 75. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle gazetemize tebrik ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkallah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ve Sayfa Editörü Helga Terbiyeli tarafından ağırlanan Kaymakam Yönden, Hatay’ın yayınlanmakta olan en eski gazete olması özelliği taşıyan gazetemizin 75. kuruluş yıldönümünü kutladı ve daha nice başarılı yıllar temenni etti. Oldukça samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette Kaymakam Yönden, haberlere ulaşma ve haberleri kamuoyuna ulaştırma çabalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Samimi sohbet içerisinde kentimizin bir takım sorunları da konuşuldu. İskenderun’un hak ettiği hizmetleri alabilmesi noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Yönden, siyasiler, seçilmişler, oda ve dernekler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların da desteği ve birlikteliğiyle çok büyük projelere imza atılabileceğine inandığını söyledi.

Amanos Tünelinden, İskenderun Lisesi binasının restorasyonuna, yeni stadyum yapımından, millet bahçesi projesine kadar pek çok projede ilerlemeler kaydedildiğini ifade eden Kaymakam Yönden, en kısa sürede sonuca ulaşılacağını da sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü teşekkürlerini ileten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de, Kaymakam Yönden’e çalışmalarında başarılar dilerken, kente hizmet noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarının da altını çizdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here